Lancelot VideoAftermovie laten maken

Jouw aftermovie laten maken voor grote en kleine events

Wil je je doelgroep prikkelen voor een event? Dan is een aftermovie laten maken HET middel om je doel te bereiken. Je publiek kan de sfeer (weer) ervaren, waardoor ze nog veel meer zin hebben in het volgende event. Een aftermovie wordt dan ook vaak ingezet om een nieuwe of bestaande doelgroep te laten zien hoe vorige events zijn verlopen en om promotie te maken voor opkomende events.

Niet alleen voor grote theaters of festivals

Een aftermovie laten maken is niet alleen maar voor grote festivals of theaters. Lancelot Video heeft een achtergrond in de theater wereld, daarom zijn wij perfect in staat om de ervaringen van jouw doelgroep visueel te vertalen. Een goede aftermovie laten maken hoeft tenslotte niet duur te zijn als je de juiste visie en ondersteuning hebt.

Aftermovies zijn aantrekkelijk voor nieuwe bezoekers

Aftermovies zijn niet alleen geschikt voor bezoekers van het evenement, maar kunnen ook heel goed ingezet worden om een nieuw publiek te overtuigen om de volgende keer ook aanwezig te zijn. Door de beste momenten te verzamelen overtuig je je doelgroep effectief over jouw kwaliteit als bedrijf of evenementenorganisator. Een aftermovie maken kan dan ook een effectief reclamemiddel zijn in je bestaande of nieuwe campagnes.

Zorg dat je bezoeker het moment herbeleeft

De sfeer, muziek en het gezelschap. Alles kan professioneel vastgelegd worden zodat je bezoekers het moment helemaal kan herbeleven. Een aftermovie laten maken bij Lancelot Video resulteert in een perfecte combinatie van muziek, beeld en resultaat. Zo kan je je bezoekers stimuleren om nog een keer te komen.

Aftermovie laten maken kosten

Of je nou een bedrijfsfilm, livestream of aftermovie wilt laten maken, je hebt altijd een creatieve visie nodig om dit effectief naar beeld te vertalen. Lancelot Video heeft een achtergrond in de theaterwereld, waardoor je altijd verzekerd bent van creatieve en krachtige films.
Aangezien creativiteit niet in een hokje te plaatsen is, hebben wij besloten om enkel maatwerk te leveren.
Ben je benieuwd wat de kosten voor jouw project zijn? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

Ik wil een Aftermovie

Tof! Stuur ons een bericht via ons contact formulier, en wij komen zo snel mogelijk met een vrijblijvend voorstel. Heb je verder nog vragen? Deze kun je ook hier stellen.

BEKIJK ONZE AFTERMOVIE PRODUCTIES

Geen standaard aftermovie

Inmiddels kennen we het wel: EDM beatdrops, confetti, meisjes die een hartje maken van hun handen, etcetera. Hierover kunnen we kort zijn: als je zo’n soort aftermovie wilt, dan kun je beter iemand anders vragen. Wil je jij een aftermovie die uniek is, met een ijzersterk concept als basis? Die een verhaal vertelt dat jouw doelgroep raakt en activeert? Dan zit je bij ons aan het goede adres.

Samen met jou kijken wat jouw festival of evenement nodig heeft om op beeld te zetten. We vatten dit samen in een krachtig concept, het fundament. We kijken wie je doelgroep is en hoe we die gaan bereiken. Zo maken we eventvideo’s die jouw doelgroep raken.
Met de uitdagingen van nu in de evenementensector kan video een oplossing bieden. Benieuwd wat wij kunnen leveren? Neem contact met ons op!

Hoe wij werken

Ontstaan uit de theaterwereld, doorontwikkeld tot een allround videoproductiebedrijf. Lancelot Video produceert aftermovies die anders zijn dan de rest. Goed kunnen luisteren beschouwen we als een van onze belangrijkste skills. Wat maakt jouw festival of evenement uniek? Dit vangen we in een concept. Op basis van dit concept kiezen we wat de tone of voice wordt, wie de doelgroep is en hoe we die gaan aanspreken.

Een out of the box idee? Wij deinzen nergens voor terug! Ons team heeft alle specialiteiten in huis om jouw idee tot wasdom te brengen. Vervolgens komen we bij je langs voor de opnames. We monteren het materiaal tot een strakke video. Tot slot kijken we samen met je hoe we jouw video het beste kunnen verspreiden.

jaar actief

tevreden klanten

uren gefilmd

opgeleverde films