Lancelot VideoCinematografie voor

Aftermovies

Een onbeschrijfelijke herinnering op pauze zetten en opnieuw kunnen afspelen.
Van festival aftermovie tot intiem live optreden, wij zorgen dat we herinneringen op beeld vastleggen.
Zodat jouw publiek ze nogmaals kan beleven, en jij jouw doelgroep kan laten zien waar je voor staat.

Neem contact op

Bereik jouw doelgroep

Een aftermovie om die jouw doelgroep laat zien dat jouw evenement onvergetelijk was, en dat ze er volgende keer echt bij moeten zijn.

Een ijzersterk concept

Er zijn zó veel aftermovies. Daarom is het concept zo belangrijk. Wat maakt jouw event uniek? Samen maken we hier een concept van.

Out of the box

Het eindresultaat is een unieke aftermovie die laat zien waar jouw event voor staat.

BEKIJK ONZE AFTERMOVIE PRODUCTIES

Geen standaard aftermovie

Inmiddels kennen we het wel: EDM beatdrops, confetti, meisjes die een hartje maken van hun handen, etcetera. Hierover kunnen we kort zijn: als je zo’n soort aftermovie wilt, dan kun je beter iemand anders vragen. Wil je jij een aftermovie die uniek is, met een ijzersterk concept als basis? Die een verhaal vertelt dat jouw doelgroep raakt en activeert? Dan zit je bij ons aan het goede adres.

Samen met jou kijken wat jouw festival of evenement nodig heeft om op beeld te zetten. We vatten dit samen in een krachtig concept, het fundament. We kijken wie je doelgroep is en hoe we die gaan bereiken. Zo maken we eventvideo’s die jouw doelgroep raken.
Met de uitdagingen van nu in de evenementensector kan video een oplossing bieden. Benieuwd wat wij kunnen leveren? Neem contact met ons op!

Hoe wij werken

Ontstaan uit de theaterwereld, doorontwikkeld tot een allround videoproductiebedrijf. Lancelot Video produceert aftermovies die anders zijn dan de rest. Goed kunnen luisteren beschouwen we als een van onze belangrijkste skills. Wat maakt jouw festival of evenement uniek? Dit vangen we in een concept. Op basis van dit concept kiezen we wat de tone of voice wordt, wie de doelgroep is en hoe we die gaan aanspreken.

Een out of the box idee? Wij deinzen nergens voor terug! Ons team heeft alle specialiteiten in huis om jouw idee tot wasdom te brengen. Vervolgens komen we bij je langs voor de opnames. We monteren het materiaal tot een strakke video. Tot slot kijken we samen met je hoe we jouw video het beste kunnen verspreiden.

jaar actief

tevreden klanten

uren gefilmd

opgeleverde films

Wat zijn onze tarieven?

Benieuwd wat een video laten maken door ons kost? Dit hangt natuurlijk af van wat je precies wilt. Dus kom maar door met die wensen! Binnen 2 werkdagen heb je een overzicht van alle mogelijkheden.

Binnen twee werkdagen reactie
Alle prijzen op een rijtje
Volledig vrijblijvend