Lancelot VideoBedrijfsfilm maken in 6 stappen

Jouw bedrijfsfilm in 6 simpele stappen

Een bedrijfsfilm, pitch of uitlegvideo is tegenwoordig niet meer weg te denken van de websites van succesvolle ondernemingen. Bij het maken van zo’n bedrijfsfilm komt veel kijken, daarom hebben we deze korte uitleg bedacht om jouw idee te verwerkelijken.

Schrijf een script

Het productieproces is bij elke bedrijfsfilm uniek. Creativiteit laat zich niet kaderen, dus ook het proces van jouw bedrijfsfilm niet. Wij geloven in onze eigen creativiteit en visie van jouw bedrijfsfilm. We denken graag met je mee en komen daardoor tot verbluffend bijzondere ideeën die perfect aansluiten op de identiteit van jouw bedrijf.

Maak een storyboard

Elke bedrijfsfilm heeft een ander doel. Je wilt per bedrijfsfilm natuurlijk een bepaalde boodschap of sfeerimpressie meegeven. Elke bedrijfsfilm wordt met zorg geproduceerd voor een unieke doelgroep. Bestaat je doelgroep voornamelijk uit B2B of B2C relaties? Wil je bepaalde aspecten extra in het licht zetten of juist minder? Al dit soort zaken woorden uitgebreid met je besproken wat resulteert in een kraakhelder bedrijfsfilm script. Van concept-script tot bedrijfsfilm vertalen we jouw idee naar een bijzondere product.

Maak een planning

Zodra je 100% tevreden bent met het script geef je ons het groenlicht voor de creatieve productie. Alles wordt je volledig ontzorgt. Van filmlocatie tot de volledige planning. Ook nemen we uiteraard de regie tijdens de productie dagen op ons. Alles van a tot z tot in de kleinste details uitgewerkt. Allemaal terwijl onze cameramannen of cameravrouwen jouw bedrijfsfilm haarscherp vastleggen.

Mogelijkheden bespreken?

Liever even alle mogelijkheden bespreken? Stuur ons een bericht via ons contact formulier!

Ga filmen!

Een bedrijfsfilm is een visuele representatie van jouw bedrijf, merk, product of dienst. Lancelot Video begrijpt daarom dat het eindresultaat van hoge kwaliteit moet zijn. Daarom werken we als het gaat om camera’s, belichting en geluid uitsluitend met de beste apparatuur. Dit heeft namelijk een grote invloed op het eindresultaat. Je kan daarom alleen het beste van ons verwachten.

Monteren

Wat misschien net zo veel effect heeft op het resultaat is wat er na de productie dag met het beeldmateriaal gebeurd. Onze video editors gaan dan namelijk hard aan de slag voor het beste resultaat. Zij nemen al het beeldmateriaal door en selecteren de aller beste beelden voor jouw bedrijfsfilm. Indien nodig kan onze sounddesigner een unieke audio feel geven aan het eindproduct. Uiteraard kan je hier ook een unieke voice-over voor laten maken. Dat zorgt voor een perfecte bedrijfsfilm.

Zet hem online

Een bedrijfsfilm laten maken is vaak geen losstaand idee. Het is vaak een onderdeel van een grotere campagne. Of dit nou naamsbekendheid is, meer website bezoekers of meer sales. Wij denken graag mee in dit creatieve proces en helpen je graag met unieke en daadkrachtige ideeën. Zo weet je dat je het maximale uit je bedrijfsfilm kan halen.

Over Lancelot Video

Wij weten hoe we waarde kunnen toevoegen aan jouw bedrijf, event, performance of voorstelling. Ons geheim? Goed luisteren naar jouw wensen. Wat wil je vertellen, wat is voor jou belangrijk en wie wil je bereiken? Samen maken we van jouw verhaal een concept die de fundering vormt van jouw video. We stellen opties voor, denken mee en spelen in op de laatste online ontwikkelingen en trends. We kijken waar kansen liggen voor jou en gebruiken onze kennis om deze te benutten. Zo creëert Lancelot Video film die nét even anders is dan de rest.
Wat heeft jouw film nodig om de boodschap zo helder mogelijk bij de kijker te krijgen? Dit is de kernvraag van iedere productie die wij doen. Want als je dit glashelder hebt, dan wordt de rest een stuk makkelijker. Het filmen en monteren doen we op een manier die past bij de snelle communicatiewereld van nu.
Video blijft doorgroeien. Steeds meer bedrijven, productiehuizen, producenten en makers zien de waarde in van een sterke video aanwezigheid op platformen als LinkedIn, Instagram, Facebook en YouTube. Het is een ideaal medium om mee te vertellen wie jij bent, wat je doet en waar je naartoe wilt. Benieuwd wat video voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

jaar actief

tevreden klanten

uren gefilmd

opgeleverde films

Ik wil een bedrijfsfilm

Tof! Stuur ons een bericht via ons contact formulier, en wij komen zo snel mogelijk met een vrijblijvend voorstel. Heb je verder nog vragen? Deze kun je ook hier stellen.