Lancelot VideoCinematografie voor

BEDRIJFSFILM

Jouw bedrijf er tussenuit laten springen. Lancelot Video kijkt nét even anders naar het maken van een bedrijfsfilm.
Wij brengen een creativiteit met ons mee die onderscheidt en aandacht opeist.
Jouw doelgroep bereiken we met dynamische shots, passende muziek en een treffende montage.
Het eindresultaat is meer aandacht voor jouw verhaal.

Neem contact op

  Bereik jouw doelgroep

Een bedrijfsfilm is het ideale uithangbord om jouw doelgroep op een aansprekende, laagdrempelige manier het verhaal van jouw bedrijf te laten zien.

Een ijzersterk concept

Samen maken we van jouw verhaal een concept die de fundering wordt van jouw bedrijfsvideo. We brengen dit concept vakkundig in beeld en monteren dit tot een vloeiende montage.

Out of the box

Het eindresultaat is een bedrijfsfilm die zowel nieuwe leads creëert als bestaanden klanten verrast. We laten jouw identiteit en verhaal schitteren.

BEKIJK ONZE BEDRIJFSFILMS

Een bedrijfsfilm die verbindt

Een kijker voelt of het karakter van jouw video authentiek is. Dit is waarom het concept zo belangrijk is om een succesvolle bedrijfsvideo te maken. En waarom Lancelot Video dit als het speerpunt ziet. Wij komen niet zomaar een filmpje opnemen. Wij creëren krachtige, deelbare en doeltreffende bedrijfsfilms die prikkelen, de aandacht opeisen en leads genereren. Bedrijfsfilms die jouw kijker overtuigen en tot actie aanzetten. Kortom: Video met Impact.

Een bedrijfsfilm heeft vele specifieke doeleinden: promotiefilms voor de lancering van een nieuwe product, een testimonials om conversie te verhogen, animatiefilms om informatie slim om te zetten in beeld, en ga zo maar even door. Samen bepalen we welke insteek voor jou het beste werkt.

Hoe wij werken

Ontstaan uit de theaterwereld, doorontwikkeld tot een allround videoproductiebedrijf. Lancelot Video produceert bedrijfsfilms die nét even anders zijn dan de rest. Hoe we dit doen? Goed luisteren naar jouw wensen. Dit beschouwen we als een van onze belangrijkste skills. Wat wil jij met jouw bedrijfsvideo bereiken? Dit vangen we in een concept. Op basis van dit concept kiezen we wat de tone of voice wordt, wie de doelgroep is, waar deze zich bevindt en hoe we die gaan aanspreken.

Een out of the box idee? Wij deinzen nergens voor terug! Ons team heeft alle specialiteiten in huis om jouw idee tot wasdom te brengen. Als je tevreden bent over het concept, komen we bij je langs voor de opnames. We monteren het materiaal tot een strakke video. Tot slot kijken we samen met je hoe we jouw video het beste kunnen verspreiden. Nieuwsgierig hoe video jou het beste werkt? Neem dan contact met ons op.

jaar actief

tevreden klanten

uren gefilmd

opgeleverde films

Wat zijn onze tarieven?

Benieuwd wat een video laten maken door ons kost? Dit hangt natuurlijk af van wat je precies wilt. Dus kom maar door met die wensen! Binnen 2 werkdagen heb je een overzicht van alle mogelijkheden.

Binnen twee werkdagen reactie
Alle prijzen op een rijtje
Volledig vrijblijvend