Lancelot VideoEen bedrijfsvideo als eerste ontmoeting in 2021

Een bedrijfsvideo is een van de beste manieren om jouw klant te overtuigen van jouw expertise. Het biedt als geen ander platform de mogelijkheid om jouw verhaal op een persoonlijke manier te vertellen aan jouw klant. Dit zorgt ervoor dat jouw potentiële klant meteen feeling krijgt bij jouw organisatie. Lancelot Video produceert al jaren succesvolle bedrijfsfilms voor onder andere WSP, Kruidvat en verschillende gemeentes.

Een bedrijfsvideo als eerste ontmoeting in 2021

Als je kijkt naar de customer Journey, dan is zo’n bedrijfsvideo één van de eerste contactmomenten met de toekomstige klant. Vaak heeft de klant bij het kijken van je video nog geen beslissing gemaakt met wie ze in zee gaan. Een mooie mogelijkheid om ‘m te overtuigen dat jouw organisatie de juiste keuze is!

 

Maar wat maakt nu een goede bedrijfsvideo?

Storytelling: het verhaal van jouw organisatie

Onze specialiteit: het vertalen van jouw organisatie’s verhaal naar beeld. Een goed vertelt verhaal bindt je kijker en roept een (positieve) emotie op. Niet zeker wat het verhaal van jouw organisatie is? Wij helpen je graag met het ontdekken hiervan.   

 

Lengte: niet meer dan 2 minuut, het liefst rond de 60 seconden.

Het is verleidelijk om alle goede eigenschappen van je organisatie te verwerken in één bedrijfsfilm. Maar dit is is voor de inhoud en het verhaal vaak niet ideaal. Weinig mensen hebben zin om een corporate video van 4 minuten te kijken. Zorg daarom voor een kort, krachtig script dat alleen de relevante USP’s van jouw organisatie benadrukt.

 

Goed geluid

Vaak een ondergeschoven kindje, maar zó belangrijk om de emotie op te roepen waar we naar opzoek zijn. Muziek die volledig aansluit op jouw bedrijfsfilm en een helder en krachtig stemgeluid van de persoon die vertelt. Wist je dat je bij ons volledig op maat gemaakte muziek kunt laten maken? 

 

Ook een corporate video laten maken?

Wil je ook een corporate video voor je organisatie, maar geen idee hoe je dit moet aanpakken? Lancelot Video helpt je hier graag bij. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.