Lancelot VideoLivestream

Verbind jouw doelgroep door te laten zien wat je

aan het doen bent. Van simpele 2 camera livestreams tot volledige

multicamera setups, wij regelen het volledige pakket.

 

Neem contact op

It’s live!

Geef jouw doelgroep de mogelijkheid om jouw evenementen, optredens en performances live mee te maken.

Interactie met jouw publiek

Creëer een interactieve omgeving waarin je publiek actief mee kan doen aan jouw livestream.

Livestreaming voor iedereen

Van groot tot klein: livestreaming is haalbaar voor zowel grote als kleine producties.

Meer exposure

Live video is de meest effectieve manier om content te produceren voor jouw publiek. Zowel tijdens de live uitzending, als daarna. Jouw volgers krijgen bijvoorbeeld vaak een notificatie wanneer een kanaal dat ze volgen live gaat. En als ze nu niet kunnen kijken, kunnen ze de video later terug kijken. Hierdoor blijven je views groeien, en creëer je zowel content die waardevol is tijdens, als na de uitzending.

 

Een livestream uitzenden kan op vrijwel alle platforms. Denk hierbij aan YouTube, Facebook, Instagram, Twitch, en embedded op jouw pagina. Wist je ook dat een stream via Intranet mogelijk is? 

 

Volledige controle

Wij  regelen alle techniek op locatie, voor een compleet verzorgde live video productie voor jouw congres, performance, bijeenkomst, seminar of event. We maken al een livestream met slechts één technicus. Grotere producties leveren we met een camerateam, audiotechniek belichting en regie. 

Ik wil een livestream

 

Tof! Stuur ons een bericht via ons contact formulier, en wij komen zo snel mogelijk met een vrijblijvend voorstel. Heb je verder nog vragen? Deze kun je ook hier stellen.

 

Wat zijn onze tarieven?

Benieuwd wat een video laten maken door ons kost? Dit hangt natuurlijk af van wat je precies wilt. Dus kom maar door met die wensen! Binnen 2 werkdagen heb je een overzicht van alle mogelijkheden.

Binnen twee werkdagen reactie
Alle prijzen op een rijtje
Volledig vrijblijvend