Lancelot VideoLivestream inhuren

Een eigen livestream opzetten? Lancelotvideo kan je helpen

Wil je een livestream opzetten? Wil je dat je bezoekers (ook) online kunnen deelnemen? Het maakt niet uit of je livestream een vervanging of toevoeging is voor je fysieke evenement, Lancelotvideo denkt graag met je mee!

Wat heb je nodig?

Bij een livestream komt veel kijken. Apparatuur, software, organisatie en planning zijn essentieel voor de kwaliteit en het resultaat van je livestream. Lancelotvideo heeft daarom dit artikel geschreven om je op weg te helpen met het opzetten van je livestream.

Waarschijnlijk heb je al een idee wat voor boodschap je wilt overbrengen op je doelgroep, maar hoe doe je dit nou? Er zijn een hoop dingen die mis kunnen gaan, zoals een slechte internetverbinding, slecht geluid of het gebruik van de verkeerde software. Dit gaat allemaal ten kosten van de kwaliteit van je livestream. Om zeker te zijn dat de focus van je doelgroep 100% naar jou toe gaat geven wij vrijblijvend advies over de benodigde apparatuur en software.

Lees het artikel verder op klik op de knop om contact met ons op te nemen.

Ik wil een bedrijfsfilm

Tof! Stuur ons een bericht via ons contact formulier, en wij komen zo snel mogelijk met een vrijblijvend voorstel. Heb je verder nog vragen? Deze kun je ook hier stellen.

Interactie met de klant

Sinds de gevolgen van Covid-19 zijn livestreams ineens immens populair geworden. Waar dit fenomeen voorheen voornamelijk onbekend terrein was voor veel organisatie, zochten deze bedrijven een manier om op afstand interactie te hebben met de doelgroep. Lancelotvideo kan ondersteunen in het opzetten van haarscherpe en doordachte livestreams, zodat ook jij deze interactie kan hebben.
Livestreams hebben een ongekend hoge capaciteit voor bereik, doordat je niet gebonden bent aan de grootte van de locatie.

Livestream inhuren ook voor bekende platforms

Het organiseren van een livestream hoeft niet alleen aangeboden te worden op een gesloten videoplatform zoals een webinar, maar is ook mogelijk op platforms zoals Facebook, Twitch, Youtube en LinkedIN.

Creatieve visie uit de theaterwereld

Als je een livestream wilt inhuren voor een creatief evenement, is het ook belangrijk dat de livestream met creatieve inzichten in elkaar is gezet. Lancelotvideo heeft een achtergrond in de theaterwereld, waardoor zelfs de meest abstracte en ambitieuze ideeën gevisualiseerd kunnen worden. Wil je graag brainstormen over wat er mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Lancelotvideo helpt je graag verder!

Hoe we je kunnen helpen

Top apparatuur voor live streaming

Streaming op de beste platformen

Creatieve visie uit de theaterwereld

Livestream op locatie naar keuze

Interactie met publiek mogelijk