Lancelot VideoPromotiefilm laten maken

Jouw promotiefilm laten maken voor de meest effectieve campagnes

Als je dit leest weet je waarschijnlijk al dat je wat aan een promotiefilm hebt, maar hoe gaat het jouw organisatie helpen? Waarom zou je nou precies een promotiefilm laten maken? Een promotiefilm geeft je de mogelijkheid om een bepaald onderdeel van je bedrijf onder de aandacht van je doelgroep te brengen, vandaar de naam promotiefilm. In de praktijk betekent dit dat je een product, service of dienst probeert te verkopen doormiddel van video. Er wordt wel eens gezegd dat één beeld meer dan 1000 woorden zegt. Dit vertaalt zich dan ook in de effectiviteit van een promotiefilm laten maken. Het is een van de meest lucratieve vormen van marketing.

Toch kiezen veel ondernemers nog niet om een promotiefilm te laten maken. Wij snappen dat, maar vinden het toch wel een beetje gek. Er hangt namelijk een duur imago rond promotiefilms, maar dit hoeft zeker niet het geval te zijn. Creativiteit kan je niet in een hokje plaatsen, dus daarom spreken we graag af om je wensen te bespreken. Zo kunnen we een compleet beeld schetsen van de kosten.

Uiteraard houden we voor al onze promotiefilms een uitgebreide creatieve sessie, een professionele opnamedag, monteren wij de promotiefilm en is er ook een mogelijkheid tot muziek en een voice-over. Zo heb je gelijk het complete plaatje om een succesvolle campagne op te zetten.

Wilt u meer weten of wilt u een vrijblijvende sparringsessie? Klik dan op de onderstaande knop.

Ik wil een promotiefilm

Tof! Stuur ons een bericht via ons contact formulier, en wij komen zo snel mogelijk met een vrijblijvend voorstel. Heb je verder nog vragen? Deze kun je ook hier stellen.

Ontzorging voor jouw promotiefilm

Bij een promotievideo komt veel kijken. Daarom regelen wij het gehele productieproces van de 1e creatieve sessie tot de oplevering. Dan kan jij je bezighouden met de campagne zelf en de dagelijkse bedrijfsvoering. Door onze achtergrond in de theater wereld hebben we direct al een creatieve visie hoe we jouw product, dienst of service het beste kunnen vertalen naar beeld. Benieuwd hoe we dit doen? Neem dan contact op via de bovenstaande knop.

De data achter de resultaten

Promotievideo’s zijn al jaren populair en dit heeft een goede reden. Meer dan de helft van de consumenten geeft aan eerst een promotiefilm te willen zien, voordat ze een aankoop doen. Dit wordt zelfs nog beter, want gemiddeld geven 8 van de 10 consumenten aan dat ze videocontent boven elke andere vorm van content plaatsen. De voorkeur gaat dan ook overduidelijk uit naar videocontent. Een goede promotiefilm kan de verkopen dan ook wel met 150% verhogen.

Kortom, een goede promotiefilm laten maken loont. Promotiefilms zijn namelijk erg breed inzetbaar. Van een productvideo op je eigen website tot grote advertentiecampagnes op meerdere kanalen. Het is een van de meest handige tools die elke marketingstrateeg kan gebruiken.

Neem contact met ons op

Of je nou een promotiefilm, livestream of aftermovie wilt laten maken, je hebt altijd een creatieve visie nodig om dit effectief naar beeld te vertalen. Lancelot Video heeft een achtergrond in de theaterwereld, waardoor je altijd verzekerd bent van creatieve en krachtige films.

Aangezien creativiteit niet in een hokje te plaatsen is, hebben wij besloten om enkel maatwerk te leveren.

Ben je benieuwd wat de kosten voor jouw project zijn? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

Ik wil een promotiefilm

Tof! Stuur ons een bericht via ons contact formulier, en wij komen zo snel mogelijk met een vrijblijvend voorstel. Heb je verder nog vragen? Deze kun je ook hier stellen.

jaar actief

tevreden klanten

uren gefilmd

opgeleverde films