Lancelot VideoCinematografie voor

Theater video

Er is een speciaal soort oog nodig om theater om te zetten naar video.
Het is de kunst van balanceren tussen film en registratie, tussen er bij zijn en er verslag van leggen.
Met onze jaren aan ervaring binnen de podiumkunsten, hebben we van alles mogen vastleggen.
Van grote buitenvoorstellingen voor meer dan 500 man tot de meest intieme jeugdtheatervoorstelling, en alles daar tussenin.

Neem contact op

Theater trailer

Een trailer die laat zien wie je bent en wat je gemaakt hebt. Samen kijken we wie jouw doelgroep is en hoe we die gaan bereiken.

Theater registratie

Registraties voor programmeurs, fondsen, producenten of als livestream. Wij maken multicamera (live) registraties van 3 tot 8 cameras.

Making-of

Een making-of die aan jouw creatief maakproces laat zien. Een kijkje achter het doek, waarin jij vertelt hoe, waarom en voor wie je maakt.

BEKIJK ONZE THEATER VIDEO’S

Video voor theater

Een van de leukste dingen die wij horen van acteurs, muzikanten regisseurs en producenten, is dat ze zo blij zijn om iets tastbaars te hebben van hun productie. Iets dat ze makkelijk aan andere mensen kunnen laten zien. Iets dat voor altijd op je site of socials kan blijven. Een uithangbord van wie jij bent als maker en wat je maakt. Daarnaast is het een ideaal platform om aan programmeurs, fondsen, festivals, impresariaten en producenten te laten zien hoe jouw voorstelling of performance voelt en er uit ziet.

Naast beeld is geluid voor ons net zo belangrijk. Daarom heeft Lancelot Video een vaste geluidstechnicus in dienst die kan adviseren over het gebruik van zenders, richtmicrofoons en andere opnameapparatuur. Dit zorgt er voor, samen met onze jaren aan ervaring, dat wij in staat zijn om iedere voorstelling prachtig op beeld te zetten.

Hoe wij werken

Lancelot Video maakt theater films op basis van een concept dat we samen met jou als maker hebben bedacht. Dit hoeft niet altijd perse een letterlijke vertaling van jouw voorstelling te zijn: we kunnen bijvoorbeeld geënsceneerde momenten uitvergroten, zonder dat we hierin de kern van jouw voorstelling verliezen. Wij geven advies en denken mee. Zo vangen we jouw voorstelling haarscherp in beeld.

Wij gaan voor kwaliteit. Wij werken bijvoorbeeld het liefst met beelden die we specifiek voor jouw trailer hebben geschoten. Dit betekent dat we geen registratiemateriaal gebruiken, tenzij we echt niet anders kunnen. Waarom? Omdat de kijker voelt of het materiaal specifiek gemaakt is voor hem, of dat het hergebruikt is. Dit is een bewuste keuze die Lancelot Video maakt om de kwaliteit van ons theater expertise zo hoog mogelijk te houden.

jaar actief

tevreden klanten

uren gefilmd

opgeleverde films

Wat zijn onze tarieven?

Benieuwd wat een video laten maken door ons kost? Dit hangt natuurlijk af van wat je precies wilt. Dus kom maar door met die wensen! Binnen 2 werkdagen heb je een overzicht van alle mogelijkheden.

Binnen twee werkdagen reactie
Alle prijzen op een rijtje
Volledig vrijblijvend