Lancelot VideoVideo header laten maken

Video header laten maken

Een video header laten maken om je website grafisch aan te kleden? Of om een goede product impressie te geven? 

Een videoheader dient als geschikt alternatief voor andere videocontent zoals een promotie- of bedrijfsfilm. 

Het dient als achtergrond visual voor je website of een landingspagina. Het is daarom uitermate geschikt om je videostrategie verder uit te breiden of juist aan te vullen. In tegenstelling tot andere videocontent, houden we ook rekening met het aantal MB’s en de lengte van de video. 

Hierdoor wordt de website niet te traag en kan je alsnog erg goed scoren in Google, maar dan met inspirerende videocontent op je website.

Jullie webbeheerder kan deze video header toevoegen aan de gewenste pagina(‘s) en eventueel tekst toevoegen.

 

De juiste sfeer met een video header

Een video header laten maken is een ijzersterk idee. Het is een van de beste middelen om de aandacht van je klant net wat langer vast te houden. Dit zijn kostbare seconden die de klant net over de streep kunnen trekken tot een aankoop. Zeker doordat dit nog steeds niet veel wordt ingezet, waardoor het juist de aandacht trekt. 

 Het mensenbrein wordt nou eenmaal geprikkeld door nieuwigheid. Het zou zonde zijn om hier geen gebruik van te maken.

Video header met resultaat

Het verleiden van de klant zegt op zichzelf niet zo veel. Als je weet wat een videoheader is, wil je waarschijnlijk sturen op harde cijfers, zoals conversies, klanten en een lage bouncerate. Een videoheader is dan de beste oplossing. Bij ons zit er altijd een duidelijke strategie achter zo’n film. Meestal wil je hiermee een sfeerimpressie te geven van jouw bedrijf, maar je kunt ook heel concreet een reeks producten of diensten langs laten komen. In alle gevallen wil je dat de klant actie onderneemt. 

 

Meer weten?

Wil je weten hoe we de perfecte video header voor jou kunnen laten maken? Wil je weten welke kosten hierbij komen kijken en wat voor videomateriaal je nodig hebt?

Klik dan op de onderstaande knop om contact met ons op te nemen.

 

Ik wil een Video Header

laten maken

Tof! Stuur ons een bericht via ons contact formulier, en wij komen zo snel mogelijk met een vrijblijvend voorstel. Heb je verder nog vragen? Deze kun je ook hier stellen.

jaar actief

tevreden klanten

uren gefilmd

opgeleverde films