Lancelot VideoVideograaf in Arnhem

Jouw videograaf in Arnhem: Leg je verhaal vast op beeld

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden en een video bevat er 30 tot 60 per seconden. Als videograaf in Arnhem vertellen we jouw verhaal dan ook haarscherp op beeld. Voor een evenement, je bedrijf of je eigen unieke concept. Met indrukwekkend beeld met de beste filmapparatuur en geluid alsof je d’r zelf bij bent zorgen we er samen voor dat de sfeer/boodschap perfect wordt vastgelegd. Zo laat je een ijzersterke indruk achter bij je klanten, werknemers of misschien wel bij toekomstige bezoekers.
Overtref jezelf door naar inspiratie op te doen aan eerdere projecten of neem contact met ons op om je idee te bespreken.

Het meest krachtige communicatiemiddel?

Video wordt door velen gezien als een van de meest persoonlijke communicatiemiddelen. Hierdoor onthoudt je doelgroep je boodschap veel beter dan bij andere communicatiemiddelen. Je kan al in een paar seconden een hele boodschap effectief overbrengen, niet voor niets zijn social-media kanalen zoals tiktok en instagram-reels zo razend populair. Als je dit al kan doen in een paar seconde, laat staan hoe effectief het is met enkele minuten tot je beschikking. Ook kan je video’s hergebruiken voor allerlei soorten videomarketing. Zo wordt je online beter vindbaar.

Ik wil een bedrijfsfilm

Tof! Stuur ons een bericht via ons contact formulier, en wij komen zo snel mogelijk met een vrijblijvend voorstel. Heb je verder nog vragen? Deze kun je ook hier stellen.

Bedrijfsfilms

Als videograaf in Arnhem kunnen we je ook helpen met het maken van een bedrijfsfilm. Films die een bepaald onderdeel van je bedrijf in het zonnetje willen zetten of misschien wel een promotiefilm. Kortom, video die perfect aansluit op je contentstrategie en de juiste boodschap overbrengen. Lancelotvideo geeft jouw bedrijf een gezicht en een gevoel. Een gevoel dat zorgt voor meer aanvragen en blijft hangen bij je doelgroep.

Theater

Lancelotvideo heeft een achtergrond in de theaterwereld, daardoor kan Lancelotvideo ook abstracte visuele kunstwerken en voorstellingen perfect vastleggen. Er is een speciaal soort oog nodig om theater vast te leggen op beeld. Het is de kunst van balanceren tussen film en registratie, tussen er bij zijn er verslag van leggen. Van multicamera (live) registratie tot een kijkje achter de schermen bij een making-of.

Aftermovies

Laat je doelgroep de sfeer proeven van een opkomend evenement en laat oude bezoekers de mooiste momenten herbeleven. Van een festival aftermovie tot een intiem live optreden, wij zorgen dat we herinneringen op beeld vastleggen.

Livestream

In een tijd waar streamen steeds belangrijker en effectiever wordt, heb je iemand nodig die je hierbij kan helpen. Wij helpen je om een professionele livestream op te zetten, van simpele duo camera livestreams tot multicamera setups. Wij regelen het volledige pakket

Onze tarieven

Benieuwd naar onze tarieven? Dit hangt natuurlijk van je project af. Klik op de onderstaande knop om je wensen door te geven en je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie, volledig vrijblijvend en alles op een rijtje.

Neem contact met ons op

Of je nou een promotiefilm, livestream of aftermovie wilt laten maken, je hebt altijd een creatieve visie nodig om dit effectief naar beeld te vertalen. Lancelot Video heeft een achtergrond in de theaterwereld, waardoor je altijd verzekerd bent van creatieve en krachtige films.
Aangezien creativiteit niet in een hokje te plaatsen is, hebben wij besloten om enkel maatwerk te leveren.
Ben je benieuwd wat de kosten voor jouw project zijn? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

Ik wil een bedrijfsfilm

Tof! Stuur ons een bericht via ons contact formulier, en wij komen zo snel mogelijk met een vrijblijvend voorstel. Heb je verder nog vragen? Deze kun je ook hier stellen.

jaar actief

tevreden klanten

uren gefilmd

opgeleverde films