Lancelot VideoVideoproductiebedrijf

Videoproducties die je raken

Videoproductiebedrijf Lancelotvideo heeft een achtergrond in het theater. Dit heeft ervoor gezorgd dat we een oog hebben voor detail en gevoel, een gave die lastig aan te leren is bij doorsnee productiebedrijven. Een “gewone video” is bij Lancelotvideo geen “gewone video”. Een video die het gevoel, de sfeer en boodschap in enkele seconden al perfect kan overbrengen aan jouw doelgroep. Klinkt dat goed? Wij vinden van wel.

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen. Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande knop.

Ik wil een bedrijfsfilm

Tof! Stuur ons een bericht via ons contact formulier, en wij komen zo snel mogelijk met een vrijblijvend voorstel. Heb je verder nog vragen? Deze kun je ook hier stellen.

BEKIJK ONZE AFTERMOVIE PRODUCTIES

jaar actief

tevreden klanten

uren gefilmd

opgeleverde films

Videoproducties met een verhaal

Een video is zo te maken, maar een verhaal? Een duidelijke boodschap? Daar zit maatwerk en denkwerk achter en een vleugje passie en techniek. Door onze achtergrond in de theaterwereld weten we precies wat jij probeert over te brengen aan je doelgroep. Alles geregeld via één contactpersoon, dat is wel zo fijn.

Succesvolle communicatie

Door de komst van het internet en al helemaal sinds de komst van social-media ontvangt iedereen dagelijks honderden prikkels. Een echte overvloed aan informatie en een schreeuw van bedrijven om de aandacht van zijn doelgroep. Dit kan slimmer naar ons idee. Het is door deze overvloed aan informatie en contactmomenten belangrijk om direct de aandacht te pakken en vast te houden. Videoproductiebedrijf Lancelotvideo helpt je aan een hogere engagement en aanvragen doormiddel van doordachte en slimme video’s. Zo wek je de juiste emotie op bij je doelgroep en houd je de aandacht vast wanneer het nodig is.

Videoproductie op maat

Lancelotvideo is een videoproductie bedrijf dat zorgt dat je video perfect aansluit op je contentstrategie en doelgroep. De video kan daardoor elke keer verschillen. Soms werkt een korte toelichting van het product bijvoorbeeld beter dan een uitgebreide testimonial. De video moet aansluiten op de informatiebehoefte van je doelgroep.

Wil je ook een videoproductie laten maken op maat? Klik dan op de onderstaande knop voor de tarieven.

Neem contact met ons op

Of je nou een promotiefilm, livestream of aftermovie wilt laten maken, je hebt altijd een creatieve visie nodig om dit effectief naar beeld te vertalen. Lancelot Video heeft een achtergrond in de theaterwereld, waardoor je altijd verzekerd bent van creatieve en krachtige films.

Heb je vragen hoe we te werk gaan of wat je kan verwachten? Neem dan gerust contact met ons op.

Ik wil een bedrijfsfilm

Tof! Stuur ons een bericht via ons contact formulier, en wij komen zo snel mogelijk met een vrijblijvend voorstel. Heb je verder nog vragen? Deze kun je ook hier stellen.